Despre transportul în regim expres

Serviciul de transport în regim express a fost, până acum câțiva ani, considerat ca fiind un serviciu rezervat doar pentru cele mai urgente expedieri, cele de ultimă instanță, atunci când ceva nu a mers conform așteptărilor în lanțul de aprovizionare. Dar, astăzi jocul s-a schimbat.

Companiile, indiferent de mărimea acestora, utilizează în mod frecvent serviciile de transport în regim express planificat, uneori chiar în regim zilnic, pentru o varietate de motive și o gamă largă de produse.

În timp ce unele companii folosesc în continuare, în mod frecvent, servicii de transport în regim express ca o misiune de salvare atunci când un eveniment neprevăzut amenință capacitatea lor de a îndeplini o fereastră de livrare, multe companii aleg serviciul de transport în regim express ca o abordare regulată în strategia lor de gestionare a transporturilor.

Aceste servicii garantează expeditorilor viteza de livrare de care au nevoie pentru a respecta termenele clienților lor, de asemenea, asigurându-se de siguranța și securitatea mărfurilor, pentru un nivel ridicat profesionalism al serviciilor.

Citește mai multe