Interviu TransEU: Vom lansa o noua solutie pentru transportatori IN PREMIERA la Conferinta Express

Mai mult decât o bursă de transport, TransEU răspunde provocărilor din domeniul transportului cu soluții care să eficientizeze activitatea companiilor de transport și să maximizeze profitul partenerilor săi. Gabriel Sîrbu, Director de Vânzări – Regiunea de Sud a Europei ne-a răspuns la câteva întrebari în ceea ce privesc previziunile din transportul expres.

Cum vă numiți și care este rolul dumneavoastră în cadrul publicației în care vă desfășurați activitatea?

Gabriel Sîrbu, Director de Vânzări – Regiunea de Sud a Europei. Împreună cu o echipă alcătuită din aproximativ 40 de profesioniști, administrăm serviciile oferite de Grupul Trans.eu în regiune. Excelența în servicii, siguranța și dezvoltarea continuă sunt doar câteva dintre obiectivele noastre.

Cum considerați că va evolua piața transportului expres în 2018? Care sunt provocările cu care vă confruntați?

Piața este în continuă dezvoltare și anul acesta, observăm că trendul se menține. În acest sens lucrăm constant la identificarea și soluționarea nevoilor de business prezente în piața și a veni cu soluții complete, integrate.

Care sunt avantajele strategice oferite de compania dumneavoastră în vederea unei colaborări?

Avantajele sunt multiple, în principal duc către optimizarea costurilor de transport, eficientizarea activității companiei și creșterea profiturilor. Insă, la această ediție a Conferinței avem o surpriză pentru toți participanții, o soluție inovatoare, mai mult decât utilă pentru toți detinătorii unei companii de transport sau expediție. Lansarea oficială este în luna Septembrie, iar Conferința Anuală a Transportatorilor Expres de Mărfuri din România va fi primul eveniment în care o promovăm.  

Vreti să afli mai multe? SIMPLU. Vino și adresează-le personal întrebări celor de la TransEU în cadrul celei de a patra ediții a Conferinței Anuale a Transportatorilor Expres de Mărfuri din România.  

Bursa de transport TransEU – SPONSOR OFICIAL al Conferinței Anuale a Transportatorilor Expres de Mărfuri din România – oferă instrumentele necesare pentru a îmbunăți organizarea transportului prin parteneri verificați și multiplele oferte de mărfuri și vehicule disponibile în întreaga Europa.

În cadrul TransEU e plasată o nouă încărcătură de retur o dată la 0,9 secunde, chiar și 150 000 de oferte de mărfuri și vehicule în fiecare zi, toate acestea afișate după verificarea activității anterioare și credibilității partenerului în privința plăților.