Informația înseamnă putere și în transport

Informația înseamnă putere. Indiferent de domeniul de activitate. Chiar și în transport o bună comunicare cu clientul poate îmbunătăți eficiența serviciilor furnizate și sustine un bun management al riscului având toate detaliile în privința transportului ce trebuie să fie efectuat.

Însă noi credem că informația trebuie să depășească granițele comunicării de tipul furnizor de servicii de transport – client, întrucât o bună colaborare cu alți furnizori în vederea îmbunătățirii globale a serviciilor nu poate decât să reprezinte un pas înainte în calitatea serviciilor oferite. Validarea calității serviciilor din transport începe chiar de la o bună comunicare cu proprii angajați,astfel încât șoferul să fie înștiințat în timp real legat de timpii de sosire la destinație, de timpii pentru descărcare și de orice detaliu ce poate afecta imaginea companiei și contractul în cauză.

 

Dincolo de acest lucru o legătură strânsă bazată pe valori comune și interese comune între companiile ce furnizează servicii de transport reprezintă o bună oportunitate de a accede la diferite servicii astfel încât nu avantajul competitiv să primeze, ci să reprezinte un etalon al normalității oferirea de servicii de transport la cele mai înalte standarde.

 

Acesta e și unul din obiectivele Conferinței Anuale a Transportatorilor de Mărfuri Expres din România – ridicarea ștachetei pentru ca serviciile de transport și valori precum etica și inovația să fie baza fiecarei companii de transport de mărfuri expres.

 

Vă așteptăm așadar la cea de-a treia ediție a Conferinței Anuale a Transportatorilor de Mărfuri Expres din România înscrierea online putând fi realizată la .