Cum a început totul

Kefren Expres e mai mult decât o companie sau cel puțin așa ne place să credem. Credem în oameni, în cei cu care am clădit de peste 5 ani lucruri frumoase, fie în calitate de parteneri, șoferi sau colaboratori. Și putem declara cu convingere că se poate mai bine, în special în transport, atunci când îți pasă de ceea ce faci și de oamenii cu care faci asta.

13710601_1753497311555475_2775613152703609447_o

În transport relațiile între oameni fluctuează mereu, deși interesele ne aduc împreună în acest sector de activitate indiferent de postura fiecăruia într-o astfel de companie – șofer sau patron. E o piață dinamică, însă acest lucru nu e nicidecum o scuză pentru ca valorile să lipsească din codul etic al unei companii.

Întocmai ca să restrângem aceste diferențe, pentru a putea ținti spre mai bine, Kefren Expres a avut acum 3 ani o inițiativă îndrăzneață de a organiza o conferință la nivel național – Conferința Anuală a Transportatorilor de Mărfuri Expres din România ce va avea loc în 22-24 septembrie în acest an, un prilej de a-i aduce împreună pe cei care activează în transport și a dezbate atât lucruri care ne frământă, cât și lucruri care dimpotrivă ne asigură succesul în transport.  Diferența dintre fiecare companie stă în viziune. Dar viziunea fără oameni duce la inacțiune, un obiectiv suspendat în ancorele dure ale realității. De aceea împreună putem face să fie bine. Să ne fie bine.

An de an ne străduim să ne mobilizam într-o direcție în care să facem diferența. Să adunăm informații și să le acordăm tuturor șansa unei discuții transparente, clare într-un cadru dedicat exclusiv transportatorilor de mărfuri și partenerilor acestora în vederea îmbunătățirii per ansamblu a serviciului de transport prin oamenii implicați și prin accesul la informație și tehnologie.

Credem cu tărie că prin a clădi o companie pe un sistem transparent de valori, pe o misiune clară de dezvoltare și inovație cu și prin oameni putem aduce o valoare reală serviciului de transport. Și acest lucru stă și la baza companiei Kefren Expres.

 

Cu deosebită considerație,

Zsolt Gogucz

Managing Director