Interviu​ ​TimoCom:​ ​Timpul​ ​este​ ​prietenul​ ​transportului​ ​expres

Profesionistii iau cuvantul in cadrul blogului Conferintei Transportatorilor de Marfuri Express din Romania. De aceasta data Cserny Szilárd, Account Manager la TimoCom ne-a acordat un interviu in care ne descrie care sunt provocarile intalnite de acesta in transportul expres si cum pot fi previzionate asteptarile transportatorilor pentru a oferi un serviciu care sa raspunda in timp real la orice problema.

Cum va numiti si care este rolul dumneavoastra in cadrul companiei in care vă desfasurati activitatea?

Numele meu este Cserny Szilárd Account manager si rolul meu este exploatarea pietei din Romania si Republica Moldova respectiv atragerea si gasirea clientilor noi.

Cum considerați ca va evolua piata transportului expres in 2018? Care sunt provocarile cu care va confruntati?

Transportul expres este un segment de piata care este „atacat” de tot mai multi transportatori fara experienta, dar acestia nu rezista foarte mult si mai ales nu prea reusesc sa avanseze. Segmentul s-a dezvoltat mult in ultima perioada, sunt din ce in ce mai multe firme in domeniu, concurenta este mai mare, preturile au scazut si apar noi si noi provocari . Evolutia pietei transportului expres depinde mult de cum pot fi solutionate provocarile care au aparut in acest domeniu.

Printre provocari putem enumera multe, unele dintre ele sunt prezente si in transportul cu camioane: noile reglementari care au fost introduse deja in mai multe tari europene (de ex. Franta, Germania,..), lipsa fortei de munca sau o alta provocare actuala sunt migrantii, care cauzeaza controale mai severe care duc la pierderi de timp, iar dupa cum stim timpul este prietenul transportului expres. Aceste controale vor aparea in tot mai multe regiuni din Europa.

Care sunt avantajele strategice oferite de compania dumneavoastra in vederea unei colaborari?

Simplu dar esential, prin intermediul TimoCom veti fi in contact cu mai mult de 38500 firme verificate. Platforma pune la dispozitia clientilor pana la 750.000 oferte de marfuri si capacitati de transport din 44 tari europene. In plus platforma ofera functia de tracking cu interfata integrata a mai mult de 220 furnizori telematici, chat centralizat cu functie de exportare, incarcarea celor mai importante documente folosite de firma, solicitare transporturi pe cale digitala si administrarea comenzilor centralizat pe platforma, verificarea situatiei pietei cu ajutorul aplicatiei Barometru de transport.

Serviciile fac diferenta. Care sunt atuurile companiei pe care o reprezentati?

Oferim cea mai mare platforma intr-o siguranta mai mare. Am creat o retea speciala de siguranta TimoCom, pentru a oferi clientilor nostri o protectie maxima impotriva „ oilor negre” din domeniu. Transparente, curate, competente – așa arată afacerile cu TimoCom. Ca sa putem oferi clientilor nostri o siguranta la nivel ridicat, firmele care vor sa devina clienti TimoCom, trebuie sa indeplineasca mai multe criterii si cerinte astfel clientii pot profita de reputatia unei firme cu un sigiliu de calitate. Unul dintre puncte noastre forte este siguranta tehnica.

Reteaua de siguranta a TimoCom se bazeaza  pe investitiile in cele mai moderne tehnici IBM si Oracle. Clientii TimoCom au la indemana o platforma high-tech, care face posibil ca munca lor sa fie rapida si sigura. Datele dumneavoastra sunt tratate cu precautie! De aceea TimoCom foloseste sigiliul ˝Hosted in Germany˝: Acest sigiliu arata clientilor nostri ca datele lor sunt prelucrate in Germania. astfel intra sub incidenta legilor germane – inainte de toate, legea germana de protectie a datelor este considerată una dintre cele mai stricte din toata Europa.

Vreti sa afli mai multe? SIMPLU. Vino si adreseaza-le personal intrebari celor de la TimoCom in cadrul celei de a patra editii a Conferintei Anuale a Transportatorilor Expres de Marfuri din Romania.

TimoCom este PARTENER OFICIAL la Conferinta Anuala a Transportatorilor Expres de Marfuri din Romania. Cu o echipa de peste 400 de angajati din peste 30 de tari, dezvolta technologii si servicii eficiente si productive pentru munca de zi cu zi. Pe langa aplicatia lidera pe piata europeana TC Truck&Cargo®, firma TimoCom ofera si alte solutii optime pentru domeniul de transport. TC eBid®, platforma online pentru contracte pe termen lung, si TC eMap®, un program apt pentru calcularea rutei, dotat in acelasi timp si cu functia de tracking. Povestea de succes a firmei TimoCom a inceput in 1997 si continua si in prezent.