Organizatorii principali ai Conferinței Anuale a Transportatorilor Expres de Mărfuri din România

Organizatori

KEFREN EXPRES

keÎnfiinţată în anul 1992 firma de transport s-a dezvoltat întâi pe piaţa autohtonă extinzându-se pe segmentul internaţional. Dezvoltarea firmei de transport, creşterea numărului de clienţi și a contractelor a determinat proprietarii să extindă serviciile și să înfiinţeze o firmă de spediţie. Compania “Kefren Expres SRL” a fost înfiinţată în 2011 având drept obiectiv furnizarea unei game variate de servicii de transport într-o manieră profesională, oferite cu promptitudine şi adaptate în permanență cerinţelor clienţilor.

Eficienţa noastră operaţională vă asigură o productivitate ridicată, plecări frecvente, tranzite rapide, siguranţă şi controlul tuturor operaţiunilor de transport.

Kefren Expres are la dispoziţie mijloace de transport operate în teritoriul naţional şi internaţional, această flotă exploatată este în număr de cca. 300 autovehicule, cea mai mare parte a acestora fiind monitorizate GPS, sigilabile, echipate ADR. Pe lângă această flotă, se adaugă experienţa echipei manageriale, care este destinată servirii clienţilor la cele mai înalte standarde de calitate şi profesionalism.

Mai multe detalii pe www.kefren.ro

________________________________________________________________________

EUROMAIDEC TOURING

euromaidec2Firma Euromaidec Touring este o societate comercială cu răspundere limitată care a fost înființată la data de 24 martie 2004. În prezent are un singur asociat în persoana domnului Călin Păcurar.

Înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului Bihor sub numărul J05/523/24.03.2004, firma Euromaidec Touring are cod unic de Înregistrare: RO16272818.

Sediul societății este pe  Str. Matei Corvin nr. 49 (ieșirea spre Satu Mare), Oradea, cod Postal 410140

Obiectul principal de activitate este:

Transporturi terestre interne și internaționale de călători.

Agenție de turism

Obiectele secundare de activitate sunt:

Comerț cu autovehicule
Închirierea altor mijloace de transport terestru
Activități ale agențiilor de voiaj și tur-operatorilor
Euromaidec Touring și-a început activitatea de transport cu un singur microbuz de 15+1 locuri, dar cu dorința fermă de a deveni un expert în transportul de persoane. Serviciile de calitate și cererea tot mai mare au dus la o creștere spectaculoasă a parcului auto care cuprinde în prezent 14 mijloace moderne de transport din care 1 autoturism de 2 locuri, 8 autoturisme 4+1 locuri, 3 microbuze 15+1 locuri și 6+1 locuri, 1 microbuz de 19+1 locuri, 3 autobuze 45-50 de locuri, 1 autocar de 45+1 locuri.

Succesul Euromaidec Touring nu se datorează întâmplării sau norocului, ci are la bază multă muncă, dedicare și o deosebită considerație acordată clienților.

Mai multe detalii pe www.EuromaidecTouring.ro